cupcake

Bij Nienkes Bakery kun je terecht voor taarten in alle smaken en maten. De taarten worden bereid met eerlijke en pure ingrediënten uit de biologische winkel. De taarten worden bereid zonder gebruik van pakjes en zakjes.

Elke taart is handgemaakt en uniek. De taarten en workshops kunnen helemaal worden aangepast aan uw wensen,

Door het jaar heen staat NIENKES BAKERY ook op verschillende markten. Hier kun je genieten van een heerlijk kopje koffie of thee met een zelfgebakken stukje taart. Via de blog kan je volgen wanneer de volgende markt gepland staat.

Al het gebak wordt gebakken door Nienke. Zij bakt al jaren taarten voor vrienden en familie. De afgelopen jaren heeft zij zich door het volgen van workshops en het opdoen van ervaring het bakkersvak zichzelf steeds meer eigen gemaakt.

“ Een dag niet gebakken, is een dag niet geleefd. ”

Afgelopen jaar heeft ze besloten om het bakken verder uit te breiden door het openen van een blog en webwinkel.
Sinds afgelopen juli is de site online en kunnen er via de website ook taarten besteld worden.

0
taarten
0
cupcakes
0
workshops
0
werknemers

Speerpunten

De onderstaande waardes vinden wij erg belangrijk bij NIENKES BAKERY.
cupcake

1. Aansluiten bij de wens van de klant

We proberen de baksels zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de klant. In principe is alles mogelijk (alleen moet soms gekeken worden of het ook haalbaar is binnen het tijdbestek).
Ook kan er rekening gehouden worden met diverse allergieën. Neem hierover vooraf contact op met NIENKES BAKERY.

2. bakken met de beste ingrediënten

Het gebruik van biologische producten geeft een intensere smaak aan het gebak. Daarnaast willen we graag met NIENKES BAKERY een steentje bijdrage aan een goed milieu en een eerlijk leven voor dieren.

3. Eerlijke producten voor een betaalbare prijs.

Wij streven ernaar om de prijs-kwaliteit garantie zo optimaal mogelijk te houden. Continue zijn wij op zoek naar de beste ingrediënten voor een nog betaalbare prijs. Op deze manier kunnen we de prijzen van het gebak ook betaalbaar houden.

Momenteel kunnen er geen taarten besteld worden via de webshop. Mocht u een taart willen bestellen, neem dan contact op via info@nienkesbakery.nl Sluiten